Terug naar Nieuws

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Gepubliceerd op:
Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Onder de rook van Assen, in Hijken (Drenthe) staat sinds kort een blank vuren houten schuur van goedkopeschuur.nl. Wij leverden het prefab houten bouwwerk van 5 bij 8 meter, bestaand uit een schuurruimte van 4 bij 8 meter en een overkapping van 1 bij 8 meter. Wij leverden de schuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.

Blank vuren houten schuur

De klant bestelde bij ons een goedkope tuinschuur van blank vuren hout. De wanden bestaan uit 19 mm rabatdelen die veer en groef zijn gemonteerd met verzinkte nagels. Het houtskelet is opgebouwd uit Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38 x 89mm, met 60 centimeter stijlafstand. De schuur is voorzien van twee openslaande deuren, twee ramen en een volledig houten loopdeur. De houten garage is geleverd door goedkopeschuur.nl en gemonteerd door ons zusterbedrijf RR Houtbouw op een door de klant gelegde fundering van stoepbanden.

Dak met robuuste uitstraling

De houten schuur is voorzien van een puntdak met zwarte dakpanprofielplaten. Deze dakpanplaten geven het dak de robuuste uitstraling van een pannendak, maar de prijs ligt aanzienlijk lager. Bijkomend financieel voordeel is dat de klant bespaart op de dakconstructie. Deze constructie kan veel lichter worden uitgevoerd omdat de dakpanplaten veel minder zwaar zijn dan dakpannen. Het dak is afgewerkt met blank vuren daklijsten. Verder is deze vurenhouten schuur voorzien van naadloze zinken dakgoten en zinken hwa’s (hemelwaterafvoeren).

Maatwerk in houten schuren

Wij leveren houten bouwwerken helemaal op maat qua uitvoering, indeling en maatvoering. Naast blank vuren leveren wij houten garages, schuren, stallen en tuinhuisjes in geïmpregneerd hout en zeer duurzaam onderhoudsarm lariks of douglas. Wij leveren complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten. Montage door ons zusterbedrijf RR Houtbouw is soms mogelijk, maar helaas niet altijd. U kunt kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde
Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 
Image Map