Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Onder de rook van Assen, in Hijken (Drenthe) staat sinds kort een blank vuren houten schuur van goedkopeschuur.nl. Wij leverden het prefab houten bouwwerk van 5 bij 8 meter, bestaand uit een schuurruimte van 4 bij 8 meter en een overkapping van 1 bij 8 meter. Wij leverden de schuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.

Dak met robuuste uitstraling

De houten schuur is voorzien van een puntdak met zwarte dakpanprofielplaten. Deze dakpanplaten geven het dak de robuuste uitstraling van een pannendak, maar de prijs ligt aanzienlijk lager. Bijkomend financieel voordeel is dat de klant bespaart op de dakconstructie. Deze constructie kan veel lichter worden uitgevoerd omdat de dakpanplaten veel minder zwaar zijn dan dakpannen. Het dak is afgewerkt met blank vuren daklijsten. Verder is deze vurenhouten schuur voorzien van naadloze zinken dakgoten en zinken hwa’s (hemelwaterafvoeren).

Maatwerk in houten schuren

Wij leveren houten bouwwerken helemaal op maat qua uitvoering, indeling en maatvoering. Naast blank vuren leveren wij houten garages, schuren, stallen en tuinhuisjes in geïmpregneerd hout en zeer duurzaam onderhoudsarm lariks of douglas. Wij leveren complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten. Montage door ons zusterbedrijf RR Houtbouw is soms mogelijk, maar helaas niet altijd. U kunt kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.