Houten schuur bouwen? Uw houten tuinschuur op maat, nergens goedkoper

Wilt u een houten tuinschuur bouwen? Hier vindt u ons ruime aanbod van goedkope en gemakkelijk te monteren houten schuren en garages. In eigen werkplaats bouwen wij alle houten schuren in prefab delen. U kiest uit blank vurenhout, geïmpregneerd hout of lariks / douglas hout en wij bouwen uw schuur, een van onze prachtige standaardmodellen of persoonlijk maatwerk. Wat u maar wenst.

Klik op een tuinhuisje om de prijs te berekenen:

Houten schuur bouwen

U krijgt uw houten tuinschuur of garage geleverd als bouwpakket. U hoeft geen verstand te hebben van timmerwerk om onze houten schuur zelf te bouwen. De houten schuur bouwen is ontzettend makkelijk dankzij de duidelijke handleiding. Wanneer u er toch niet uit komt, staan we met advies voor u klaar. Neem daarvoor contact met ons op.

Laat uw tuinschuurtje of houten schuur bouwen

Ook wij kunnen voor u uw nieuwe houten schuur of tuinschuurtje bouwen. Dan hebt u er geen omkijken naar. Wij kunnen u een compleet aanbod doen voor de montage, ook voor alleen de opbouw zonder fundatie kunnen wij in overleg met u bespreken om kosten te besparen. 

Goedkope houten tuinschuur - wat kost een schuur bouwen?

Wij hebben geen dure showrooms en verkopers. Ook werken wij zonder tussenhandel. Dankzij grootschalige inkoop, hebben wij zeer gunstige afspraken met onze leveranciers. Zo houden wij de kosten laag en dat merkt u in uw portemonnee. Ook dankzij onze uitgekiende werkwijze en meedenkende organisatie houden wij de kosten minimaal. Dankzij dit zeer gunstige kostenplaatje koopt u bij ons uw houten schuur of tuinschuurtje bijzonder goedkoop. Bent u benieuwd naar de kosten van het bouwen van een schuur? Kies uw gewenste model, pas de afmetingen aan en u krijgt direct een duidelijk beeld van de kosten van uw goedkope schuur.

Offerte aanvragen


Bekijk onze recente projecten:

Maatwerk schuren

Op deze site vindt u een aantal standaard modellen houten schuren en garages. Hebt u afwijkende wensen, dan kunt u in onze webshop de maten van het door u gekozen model aanpassen. Zo ontwerpt u zelf uw houten schuur geheel naar wens. Wij bouwen de prefab schuur delen handmatig in onze werkplaats en leveren uw bouwpakket door heel Nederland tegen een scherpe prijs.

Heeft u een vraag?

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Optioneel veld
10 / 10
T de ruiter
Goede schuur. Snelle levering goede service. Goede kwaliteit. Simpel zelf in elkaar te zetten. We zijn er heel blij mee.
05-04-2024
8 / 10
E M R Koller
Wat een mooi bedrijf Contact gehad met Rienks voor een schuur met overkapping wat maten doorgegeven en later wat aanpassingen maar geen probleem. De schuur wordt geleverd in twee keer door zijn vader. Perfecte pasvorm en het staat als een huis. (schuur) BEDANKT
05-04-2024
10 / 10
E. Zuurbier
Eind oktober contact gehad met Rieks over de mogelijkheden. Eén en ander besproken en afgesproken dat de schuur 27 januari geleverd zou worden. Een paar weken voor de aflevering alles nog een keer doorgenomen wat maatvoering betreft. Keurig op de afgesproken dag en persoonlijk afgeleverd, een prachtig bouwpakket ontvangen. De dag erna de schuur in elkaar gezet. Alles past perfect in elkaar, echt vakmanschap!! Zeer tevreden met het eindresultaat.
05-04-2024
8 / 10
E Smits
Deze winter de opdracht gegeven om een overkapping te laten maken van 6 bij 2.50 meter. In het voorjaar werd het als bouwpakket afgeleverd. Alles keurig op maat en in 2 dagen stond de overkapping . Waar wij in de zomer en de rest van het jaar zeker van zullen genieten. Prima bedrijf waar goede afspraken mee zijn te maken.
05-04-2024