Houten schuur bouwen? Uw houten tuinschuur op maat, nergens goedkoper

Wilt u een houten tuinschuur bouwen? Hier vindt u ons ruime aanbod van goedkope en gemakkelijk te monteren houten schuren en garages. In eigen werkplaats bouwen wij alle houten schuren in prefab delen. U kiest uit blank vurenhout, geïmpregneerd hout of lariks / douglas hout en wij bouwen uw schuur, een van onze prachtige standaardmodellen of persoonlijk maatwerk. Wat u maar wenst.

Klik op een tuinhuisje om de prijs te berekenen: 

 

Houten schuur bouwen

U krijgt uw houten tuinschuur of garage geleverd als bouwpakket. U hoeft geen verstand te hebben van timmerwerk om onze houten schuur zelf te bouwen. De houten schuur bouwen is ontzettend makkelijk dankzij de duidelijke handleiding. Wanneer u er toch niet uit komt, staan we met advies voor u klaar. Neem daarvoor contact met ons op.

Laat uw tuinschuurtje of houten schuur bouwen

Ook wij kunnen voor u uw nieuwe houten schuur of tuinschuurtje bouwen. Dan hebt u er geen omkijken naar. Wij kunnen u een compleet aanbod doen voor de montage, ook voor alleen de opbouw zonder fundatie kunnen wij in overleg met u bespreken om kosten te besparen. 

Goedkope houten tuinschuur - wat kost een schuur bouwen?

Wij hebben geen dure showrooms en verkopers. Ook werken wij zonder tussenhandel. Dankzij grootschalige inkoop, hebben wij zeer gunstige afspraken met onze leveranciers. Zo houden wij de kosten laag en dat merkt u in uw portemonnee. Ook dankzij onze uitgekiende werkwijze en meedenkende organisatie houden wij de kosten minimaal. Dankzij dit zeer gunstige kostenplaatje koopt u bij ons uw houten schuur of tuinschuurtje bijzonder goedkoop. Bent u benieuwd naar de kosten van het bouwen van een schuur? Kies uw gewenste model, pas de afmetingen aan en u krijgt direct een duidelijk beeld van de kosten van uw goedkope schuur.

Bekijk onze recente projecten

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Deze schuur is uitgerust met isolatievoorbereiding in de vorm van dampdoorlatende folie tussen…

Lees meer

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Blank vuren houten schuur De klant bestelde bij ons een goedkope tuinschuur van blank vuren hout.…

Lees meer

Maatwerk schuren

Op deze site vindt u een aantal standaard modellen houten schuren en garages. Hebt u afwijkende wensen, dan kunt u in onze webshop de maten van het door u gekozen model aanpassen. Zo ontwerpt u zelf uw houten schuur geheel naar wens. Wij bouwen de prefab schuur delen handmatig in onze werkplaats en leveren uw bouwpakket door heel Nederland tegen een scherpe prijs.

Heeft u een vraag?

Image Map