Prefab schuur bouwpakketten op maat

Wilt u graag een prefab schuur bouwen? Bij Goedkopeschuur.nl bent u aan het juiste adres! Goedkopeschuur.nl fabriceert en levert prefab bouwpakketten op maat voor uw houten tuinschuur, maar ook voor uw tuinhuisje, paardenstal en garage. U kiest zelf de maten, de plaats van de ramen en deuren en eventueel de plek van de luifel. U krijgt uw houten prefab schuur altijd tegen een zeer scherpe prijs! Vraag een offerte aan.

Een greep uit onze prefab schuren

Kosten van een houten prefab schuur

Een nieuwe houten schuur duur? Niet bij Goedkopeschuur.nl! De kosten van een nieuwe houten schuur zijn bij Goedkopeschuur.nl zo laag omdat alle houten schuren, tuinhuisjes, paardenstallen en garages in prefab delen worden gebouwd. Op die manier kunt u zelf uw houten schuur bouwen. Al onze schuren worden weergegeven in standaardmaten, maar u kunt de maten van uw schuur helemaal zelf samenstellen. 

Hoe kan ik een prefab schuur bestellen?

Het bestellen van uw prefab schuur is ontzettend gemakkelijk. U kiest het basismodel dat bij uw tuin of woning past. Vervolgens kunt u zelf de maten van uw schuur, de gewenste houtsoort en het gewenste dak bepalen. De prijs wordt hierdoor automatisch aangepast. Nadat u uw houten prefab schuur hebt besteld, nemen wij contact met u op. We bespreken dan de plek van de deur(en), ramen en evetueel de luifel. Bekijk onze standaardmodellen.

Hoe bouw ik mijn prefab houten schuur?

Het bouwen van uw schuur is ontzettend gemakkelijk. De prefab onderdelen van de schuur zijn zo opgebouwd, dat een leek deze in elkaar kan zetten. U krijgt een duidelijke handleiding bij uw bouwpakket. Komt u er toch niet uit? U kunt ons altijd bereiken voor hulp. En wilt u toch liever dat de schuur door ons wordt gebouwd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Image Map