Prefab schuur bouwpakketten op maat

Wilt u graag een prefab schuur bouwen? Bij Goedkopeschuur.nl bent u aan het juiste adres! Goedkopeschuur.nl fabriceert en levert prefab schuur bouwpakketten op maat voor uw houten tuinschuur, maar ook voor uw tuinhuisje, paardenstal en garage. U kiest zelf de maten, de plaats van de ramen en deuren en eventueel de plek van de luifel. U krijgt uw houten prefab schuur altijd tegen een zeer scherpe prijs! Vraag een offerte aan.

Een greep uit onze prefab schuren

Kosten van een houten prefab schuur

Een nieuwe houten schuur duur? Niet bij Goedkopeschuur.nl! De kosten van een nieuwe houten schuur zijn bij Goedkopeschuur.nl zo laag omdat alle houten schuren, tuinhuisjes, paardenstallen en garages in prefab schuur delen worden gebouwd. Op die manier kunt u zelf uw houten schuur bouwen. Al onze schuren worden weergegeven in standaardmaten, maar u kunt de maten van uw schuur helemaal zelf samenstellen. 

Houtsoorten prefab schuur

Wanneer u een prefab schuur bestelt bij Goedkope Schuur, kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Zo kunt u uw op maat gemaakte prefab schuur bestellen in blank vurenhout, lariks of douglas hout. 

Hoe kan ik een prefab schuur bestellen?

Het bestellen van uw prefab schuur is ontzettend gemakkelijk. U kiest het basismodel dat bij uw tuin of woning past. Vervolgens kunt u zelf de maten van uw prefab schuur, de gewenste houtsoort en het gewenste dak bepalen. De prijs wordt hierdoor automatisch aangepast. Nadat u uw houten prefab schuur hebt besteld, nemen wij contact met u op. We bespreken dan de plek van de deur(en), ramen en evetueel de luifel. Bekijk onze standaardmodellen.

Hoe bouw ik mijn prefab houten schuur?

Het bouwen van uw schuur is ontzettend gemakkelijk. De prefab onderdelen van de schuur zijn zo opgebouwd, dat een leek deze in elkaar kan zetten. U krijgt een duidelijke handleiding bij uw bouwpakket. Komt u er toch niet uit? U kunt ons altijd bereiken voor hulp. En wilt u toch liever dat de schuur door ons wordt gebouwd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze recent geplaatste prefab houten schuren

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Deze schuur is uitgerust met isolatievoorbereiding in de vorm van dampdoorlatende folie tussen…

Lees meer

Houten tuinschuur Leiden, Zuid-Holland – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten tuinschuur in omgeving Leiden, Zuid-Holland In Leiden (Zuid-Holland) leverden wij…

Lees meer

Heeft u een vraag?

Image Map