Uw eigen houten paardenstal bouwen of laten bouwen

Uw eigen houten paardenstal bouwen hoeft niet duur te zijn. U hebt al uw eigen houten paardenstal voor nog geen 2200 euro! Kies uit diverse modellen houten paardenstallen in blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. Met een houten paardenstal van GoedkopeSchuur.nl hebben uw paarden een ruim, aangenaam en comfortabel onderkomen.

Klik op een paardenstal voor meer informatie en prijzen.

Ruime keuze in houten paardenstallen

Kies uit onze diverse modellen houten paardenstallen. Zo kunt u de gewenste afmetingen en het aantal paardenboxen in de stal naar eigen wens aanpassen. Ook kunt u kiezen voor een dierenverblijf met opslagruimte voor bijvoorbeeld stro, hooi of voer, zowel in een afgesloten ruimte binnen als onder een overkapping buiten.

Goedkope houten paardenstal

Wilt u een paardenstal bouwen of kopen? Denk dan eens aan stal van hout. Wij kunnen goedkope paardenstallen bieden omdat onze kosten zeer laag zijn. Zo kopen wij grootschalig in zonder tussenhandel, hebben wij geen dure showrooms en verkopers en besparen wij dankzij onze uitgekiende werkwijze en meedenkende organisatie. Bij ons koopt u uw houten paardenstal voor een verrassend scherpe prijs.

Paardenstal bouwen

Zelf uw eigen paardenstal bouwen is zeer eenvoudig met een prefab houten paardenstal van goedkopeschuur.nl. Met ons bouwpakket paardenstal met heldere montagehandleiding hoeft u zeker geen volleerd timmerman te zijn op uw paardenstal zelf te monteren en plaatsen. Mocht u er desondanks toch niet uitkomen, dan staan wij u graag bij met advies. Neem daarvoor contact op

Bekijk onze recent geplaatste houten paardenstallen

Paardenstal in Bloemendaal, Noord-Holland – Goedkopeschuur.nl

Paardenstal in Bloemendaal, Noord-Holland Een paardenhouder uit de omgeving van Bloemendaal,…

Lees meer

Laat uw paardenstal bouwen

Wilt u niet zelf de uw paardenstal bouwen (zoals zelf monteren en plaatsen)? Desgewenst geven wij u graag een prijsopgave voor het bouwen van uw houten stal. Dan hebt u er geen omkijken naar. Wilt u een vrijblijvend de prijs weten van uw houten paardenstal? Klik hierboven op uw gewenste paardenstal en bereken de prijs.

Heeft u een vraag?

Image Map