Terug naar Nieuws

Houten tuinschuur Zuidbroek, Groningen – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Houten tuinschuur Zuidbroek, Groningen – Goedkopeschuur.nl

In Zuidbroek (Groningen) leverden wij een goedkope en duurzame geïmpregneerde houten tuinschuur van 3 x 3 meter met een 3 x 3 meter grote overkapping.

Geïmpregneerde houten tuinschuur in Zuidbroek, Groningen

In Zuidbroek (Groningen) leverden wij een goedkope en duurzame geïmpregneerde houten tuinschuur van 3 x 3 meter met een 3 x 3 meter grote overkapping. Wij leverden deze tuinschuur met overkapping als compleet bouwpakket dat bestond uit prefab wanden, deuren, materialen voor het plat dak en alle benodigde bevestigingsmaterialen en afwerklijsten.

Geïmpregneerd hout

Deze klant wilde een goedkoop maar toch duurzaam schuurtje met overdekt terras. Daarom koos de klant voor onze geïmpregneerde houten tuinschuur. Het ontwerp van dit 6 x 3 meter grote bouwwerk met een 3 x 3 meter grote houten tuinschuur en een 3 x 3 meter grote overkapping maakten wij op maat voor deze klant. In een van de prefab wanden plaatsten wij een raam met echt vensterglas. De tuinschuur is te betreden via een loopdeur. Het houtskelet is geconstrueerd met Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38 x 89mm, h.o.h. 60/80cm.

Houten tuinschuur met overkapping

De helft van de ruimte van deze houten tuinschuur is ingeruimd voor een overkapping met een 19 mm dik geïmpregneerdplafond. Hier richtte de klant een overdekt terras in. Om comfortabel in de luwte te kunnen zitten, is de overkapping voorzien van een winddichte, geïmpregneerd houten zijwand. De overkapping rust verder op een extra dikke houten kolom van 120 x 120 mm met stelijzers. De constructie van de overkapping is voorzien van 90 x 90 mm geïmpregneerde schoren voor extra sterkte en een robuuste uitstraling.

Plat dak met EPDM dakbedekking

Deze geïmpregneerd houten tuinschuur heeft een plat dak. Hiervoor leverden wij de EPDM dakbedekking met de benodigde lijm en bevestigingsmaterialen zodat de klant deze zelf eenvoudig kon monteren. Ook is het plat dak uitgevoerd met 3 centimeter dikke isolatie om condens en daarmee eventuele houtrot te voorkomen. De dakrand is afgewerkt met een aluminium daklijst.

Houten tuinschuren op maat

Wij leveren houten tuinschuren in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer duurzame en onderhoudsarme houtsoorten lariks & douglas. Onze houten tuinschuren zijn leverbaar in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling. U ontvangt uw schuur als compleet, eenvoudig te monteren bouwpakket. Ook kunt u kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Meer informatie over houten tuinschuren.

Image Map