Terug naar Nieuws

Houten tuinschuur Leiden, Zuid-Holland – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Houten tuinschuur Leiden, Zuid-Holland – Goedkopeschuur.nl

In Leiden (Zuid-Holland) leverden wij een goedkope, zeer duurzame douglas houten tuinschuur van 3,5 x 3 meter. De klant gebruikt deze als campingschuur.

Douglas houten tuinschuur in omgeving Leiden, Zuid-Holland

In Leiden (Zuid-Holland) leverden wij een goedkope, zeer duurzame douglas houten tuinschuur van 3,5 x 3 meter. De klant plaatste deze bij zijn seizoenplaats op een recreatiepark om te gebruiken als campingschuurtje. Wij leverden deze tuinschuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, materialen voor het houtskelet, loopdeur, zwarte dakpanplaten en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Douglas in traditioneel potdeksel

Wij produceerden de prefab wanden van deze houten tuinschuur van extra dikke 23-25 mm douglas planken. De wanden zijn rvs-vernageld in traditioneel potdekselverband. Traditioneel betekent in dit verband dat wij geen uitsparingen maken in de planken. Ook werken wij bij potdekselverband met een extra lange overlap van 4 centimeter. Het houtskelet is geconstrueerd met Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38 x 89mm, h.o.h. 60/80cm. Deze tuinschuur is voorzien van een compacte zolder als extra opslagruimte.

Dak van deze douglas houten tuinschuur

Voor bedekking van het schuine dak van deze douglas houten tuinschuur leverden wij zwarte dakpanplaten. Hierdoor heeft het dak de robuuste uitstraling van een traditioneel pannendak. De kosten van dakpanplaten en de benodigde dakconstructie zijn echter veel lager. Het dak is afgewerkt met douglas daklijsten.

Hemelwaterafvoer, deur en raam

Voor hemelwaterafvoer leverden wij naadloze zinken dakgoten en regenpijpen. Verder is deze schuur voorzien van een raam met echt vensterglas en een loopdeur met zeer degelijk hang- en sluitwerk.

Maatwerk in houten tuinschuren

U kunt bij ons terecht voor houten tuinschuren in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling. Onze houten tuinschuren zijn leverbaar in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer duurzame en onderhoudsarme houtsoorten lariks & douglas. U ontvangt uw schuur als compleet bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt monteren. Ook kunt u kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Meer informatie over houten tuinschuren.

Gerelateerd

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl
Goedkopeschuur.nl leverde een carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak en hemelwaterafvoer.
 

Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand

Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand
Een klant in Hoogezand (Groningen) wilde een extra hoge geïmpregneerde houten garage, waarin hij zijn machines zoals een minikraan op een aanhanger naar binnen kan rijden. Aan de hand van de wensen van deze klant pasten wij het ontwerp van deze veertig vierkante meter grote houten garage volledig aan, zodat de klant nu de beschikking heeft over een goedkope houten schuur met een wandhoogte van maar liefst 3,00 meter.
 
Image Map