Terug naar Nieuws

Houten garage Terneuzen, Zeeland – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Houten garage Terneuzen, Zeeland – Goedkopeschuur.nl

In de omgeving van Terneuzen (Zeeland) leverden wij een goedkope en zeer duurzame 4 x 9 meter lariks houten garage, volledig voorbereid voor wandisolatie.

Lariks houten garage in omgeving Terneuzen,Zeeland

In de omgeving van Terneuzen (Zeeland) leverden wij een lariks houten garage van 9 x 4 meter. Wij hebben deze garage op wens van de klant voorbereid voor wandisolatie. Ook is deze voorzien van ramen met isolatieglas. Wij leverden deze maatwerk garage als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.

Traditioneel potdeksel

De prefab wanden van deze houten garage zijn door ons opgebouwd van extra dikke 23-25 mm lariks planken. De wanden zijn rvs-vernageld in traditioneel potdekselverband, zonder uitsparingen in de planken en met een extra lange overlap van 4 centimeter. Het houtskelet is geconstrueerd met Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38 x 89mm, h.o.h. 60/80cm. De garage is voorzien van een compacte zolder voor opslag voor bijvoorbeeld tuinmeubelen en gereedschappen.

Wandisolatie

De klant wilde zijn garage isoleren. Om vochtophoping door isolatiemateriaal en daarmee de kans op houtrot te voorkomen, hebben wij de wanden aan de binnenzijde voorzien van dampdoorlatende folie met ventilatielat. Zo is de garage helemaal voorbereid om door de klant op een veilige en duurzame manier te worden voorzien van isolatiemateriaal.

Deuren en ramen

In de prefab wanden plaatsten wij twee ramen. Vanwege de wens van de klant om zijn houten garage te isoleren, hebben wij deze ramen voorzien van dubbel isolatieglas. Verder is deze houten garage uitgerust met een loopdeur en twee openslaande garagedeuren, die alle zijn gemonteerd met degelijk hangwerk.

Dak en dakgoten

Wij hebben deze lariks houten garage voorzien van zwarte dakpanprofielplaten. Deze lichtgewicht platen geven het dak de robuuste uitstraling van een pannendak, maar kosten aanzienlijk minder. Het dak is afgewerkt met lariks daklijsten. Ook leverden wij deze garage met naadloze zinken dakgoten en zinken hemelwaterafvoeren.

Houten garages op maat

U kunt bij ons houten garages bestellen in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer duurzame en onderhoudsarme houtsoorten lariks & douglas. Wij leveren houten garages in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling. Dit zijn complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten. U kunt kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Meer informatie over houten garages.

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde
Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 
Image Map