Terug naar Nieuws

Houten garage Nijmegen, Gelderland – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Houten garage Nijmegen, Gelderland – Goedkopeschuur.nl

In de omgeving van Nijmegen (Gelderland) leverden wij een goedkope geïmpregneerd houten garage van 4 bij 8 meter en een luifel van 1,5 bij 8 meter.

Geïmpregneerd houten garage in omgeving Nijmegen, Gelderland

Aan een gezin in de omgeving van Nijmegen (Gelderland) leverden wij een geïmpregneerd houten garage. Het betrof een bouwwerk van 5,5 bij 8 meter bestaand uit een garage van 4 bij 8 meter en een overkapping van 1,5 bij 8 meter. Wij leverden de schuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.

Veer en groef rabat

De prefab wanden van deze houten garage zijn door ons opgebouwd uit geïmpregneerd houten planken met veer en groef verband. Het geïmpregneerde hout heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Het framewerk is opgebouwd uit Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38x89mm, h.o.h. 60/80cm.

Deuren en ramen

In de prefab wanden hebben wij vier ramen geplaatst met echt vensterglas. Verder is deze houten garage uitgerust met een loopdeur en twee openslaande garagedeuren. Alle deuren zijn voorzien van degelijk hangwerk.

Luifel

De luifel is voorzien van een 19 mm dik geïmpregneerd plafond. De luifel wordt ondersteund door vier extra dikke houten kolommen van 120 x 120 mm. De 90 x 90 mm schoren versterken de constructie en geven de houten garage een extra robuuste uitstraling.

Dakpanprofielplaten

Deze houten garage leverden wij met zwarte dakpanprofielplaten. Deze platen geven het dak de robuuste uitstraling van een pannendak, maar zijn qua prijs veel voordeliger. Bovendien zijn ze lichter van gewicht, wat aanzienlijk scheelt in de kosten van constructie van de garage. De dakplaten zijn voorzien van een vochtdoorlatende folie om condenswater af te voeren en zo de binnenruimte droog te houden. Het dak is afgewerkt met een geïmpregneerde daklijst.

Maatwerk in houten garages

Wij leveren houten garages in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling. U kunt bij ons houten garages bestellen in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer duurzame en onderhoudsarme houtsoorten lariks & douglas. Wij leveren complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten. U kunt kiezen voor levering met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Meer informatie over houten garages.

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde
Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 
Image Map