Terug naar Nieuws

Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand

Gepubliceerd op:
Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand

Een klant in Hoogezand (Groningen) wilde een extra hoge geïmpregneerde houten garage, waarin hij zijn machines zoals een minikraan op een aanhanger naar binnen kan rijden. Aan de hand van de wensen van deze klant pasten wij het ontwerp van deze veertig vierkante meter grote houten garage volledig aan, zodat de klant nu de beschikking heeft over een goedkope houten schuur met een wandhoogte van maar liefst 3,00 meter.

Geïmpregneerd rabat veer en groef

De prefab wanden van deze houten garage van 4 bij 10 meter hebben wij in veer en groef verband opgebouwd uit geïmpregneerd houten planken. Het geïmpregneerde hout heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. De wanden zijn rvs-vernageld. De houten garage is voorzien van twee extra hoge openslaande garagedeuren, een volledig houten loopdeur en twee ramen. Het verzinkt-vernagelde framewerk is opgebouwd uit Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk van 38 bij 89 millimeter met een stijlafstand van 60 centimeter. De wanden zijn isolatievoorbereid.

Plat dak met EPDM dakbedekking

Goedkopeschuur.nl leverde de schuur als prefab bouwpakket, de klant heeft de garage zelf gemonteerd. De garage is voorzien van een plat dak met EPDM-dakbedekking en 3 centimeter isolatie. Het EPDM hebben wij op maat geleverd, inclusief alle montagebenodigdheden zoals lijm en aluminium daklijsten. Het plat dak is eenvoudig zelf te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding.

Maatwerk in houten schuren

Zoekt u een goedkope houten tuinschuur, garage, stal of goedkoop tuinhuisje? Bekijk onze collectie en laat u verrassen door onze vele scherp geprijsde standaardmodellen. En zit uw maat, model, uitvoering of houtsoort er net niet bij? Wij maken uw goedkope schuur desgewenst volledig op maat. Is dat duur? Nee, ook onze prefab bouwpakketten op maat zijn goedkope schuren. Welke maatvoering, uitvoering of indeling u ook wenst, wij leveren het als compleet bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt monteren. Onze goedkope houten schuren zijn leverbaar in blank vuren, geïmpregneerd hout en zeer duurzaam lariks en douglas.

Gerelateerd

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl
Goedkopeschuur.nl leverde een carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak en hemelwaterafvoer.
 

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe
Onder de rook van Assen, in Hijken (Drenthe) staat sinds kort een blank vuren houten schuur van goedkopeschuur.nl. Wij leverden het prefab houten bouwwerk van 5 bij 8 meter, bestaand uit een schuurruimte van 4 bij 8 meter en een overkapping van 1 bij 8 meter. Wij leverden de schuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.
 
Image Map