Terug naar Nieuws

Douglas houten garage Monnickendam – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Douglas houten garage Monnickendam – Goedkopeschuur.nl

In Monnickendam leverden wij een goedkope garage annex opslagschuur van 3 x 10 meter van zeer duurzaam douglas hout.

Douglas houten garage in Monnickendam, Noord-Holland

In Monnickendam (Noord-Holland) leverden wij een gepotdekselde douglas houten garage van 3 x 10 meter. De klant gebruikt deze schuur met een zeer lange levensduur ook als opslagschuur. Wij leverden deze garage als compleet bouwpakket met prefab wanden, materialen voor het houtskelet, loopdeur, twee openslaande deuren, hangwerk, prefab dakdelen, dakpanplaten en alle benodigde bevestigingsmaterialen. De klant plaatste de schuur zelf op een solide fundament van betonnen stoepbanden.

Douglas houten garage met lessenaarsdak

Deze douglas houten garage annex opslagschuur onderscheidt zich door een niet-alledaags lessenaarsdak. Voor dit schuin aflopende dak leverden wij het kant-en-klare dakframe. Voor bedekking van het dak leverden wij zwarte dakpanplaten. Dit heeft als grootste voordeel dat dak wel de robuuste uitstraling van een traditioneel pannendak heeft, maar tegen aanzienlijk lagere kosten. Want de prijs van zowel de dakpanplaten als de benodigde dakconstructie ligt veel veel lager. Het dak is afgewerkt met douglas daklijsten. Voor hemelwaterafvoer leverden wij naadloze zinken dakgoten en regenpijpen.

Douglas in traditioneel potdeksel

De prefab wanden van deze houten garage zijn rvs-vernageld in traditioneel potdekselverband. Traditioneel betekent in dit verband dat wij geen uitsparingen maken in de extra dikke 23-25 mm douglas planken. Voor maximale kwaliteit van de wanden heeft het potdekselverband van onze houten schuren standaard een extra lange overlap van 4 centimeter. Het houtskelet is gemaakt van Noord-Europees vuren stijl- en regelwerk 38 x 89mm, h.o.h. 60/80cm.

Schilderwerk

Op verzoek van de klant hebben wij de prefab houten delen geschilderd in de kleuren zwart, groen en wit. Hoewel schilderwerk voor de levensduur van het douglas hout niet noodzakelijk is - douglas heeft van zichzelf een natuurlijke bescherming - geeft schilderwerk de schuur wel extra uitstraling.

Maatwerk in houten schuren

Goedkopeschuur.nl is hét adres voor houten tuinschuren in elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling. Onze goedkope houten schuren, garages, tuinhuisjes, stallen en overkappingen zijn leverbaar in blank vuren en geïmpregneerd hout. Wenst u een zeer duurzame en onderhoudsarme schuur? Kies dan voor de houtsoorten lariks en douglas. Elke schuur leveren wij als compleet bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt monteren.

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde
Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 
Image Map