Terug naar Nieuws

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Gepubliceerd op:
Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.

Goedkopeschuur.nl leverde deze klant precies wat hij zocht: een douglas houten garage van 4,00 bij 8,00 meter, bestaand uit een schuur van 3,00 x 4,00 meter en een overkapping van 5,00 bij 4,00 meter.

Levering en montage houten garage

Deze volledig afgewerkte garage van onbehandeld douglas hout produceerden wij op maat aan de hand van de wensen van deze klant. Naast levering van het complete bouwpakket verzorgde goedkopeschuur.nl in dit geval op verzoek van de klant ook de complete montage.

Traditioneel potdekselverband & veer-in-groef

De 2,10 meter hoge wanden van de houten schuur zijn opgetrokken uit 23 x 200 millimeter douglas planken in traditioneel potdekselverband met 3,5 centimeter overloop. De achterzijde van de overkapping is glad afgewerkt dankzij de veer-in-groefconstructie. De overkapping is voorzien van 150 x 150 millimeter kolommen met 120 x 120 millimeter schoren, geplaatst op verstelbare draadeinden. Het stijl- en regelwerk van deze houten garage bestaat uit 38 x 89 millimeter dik vurenhout.

Raam en deuren

Het schuurgedeelte is voorzien van en bovenlicht in de zijwand. De schuur is toegankelijk via dichte, dubbele openslaande deuren met duimhengen en dag- en nachtslot.

Bitumen dakbedekking

Het met bitumen beklede dak is afgewerkt met aluminium dakrandafwerking. Het dak is volledig geïsoleerd met 30 mm dikke pir-isolatie ter voorkoming van condensvorming. De dakconstructie is zichtbaar, daarom is het dakbeschot net als de wanden uitgevoerd in douglas hout. Verder is deze douglas houten garage voorzien van een kunststof hemelwaterafvoer aan de achterzijde van het schuurgedeelte.

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl
Goedkopeschuur.nl leverde een carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak en hemelwaterafvoer.
 
Image Map