Terug naar Nieuws

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Goedkopeschuur.nl leverde een carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak en hemelwaterafvoer.

Vrijstaande douglas houten carport in Rolde, Drenthe

Een gezin uit Rolde (Drenthe) wilde graag een vrijstaande houten carport naast de woning. Goedkopeschuur.nl leverde de carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak, hemelwaterafvoer en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Ons eigen montageteam heeft de carport op locatie geplaatst

Robuuste carport

De klant was op zoek naar een solide, degelijke carport. Hij koos voor een uitvoering met houten staanders van 150 x 150 mm. De schoren van 120 x 120 mm geven de carport een extra robuuste uitstraling. De houten overkapping is voorzien van een demontabele achterwand van staande, schuttingsgewijs gemonteerde douglas planken van 22 x 200 mm. Hetzelfde type hout hebben wij gebruikt voor afwerking met boeidelen.

Douglas houten carport met plat dak

Wij leverden en monteerden op locatie deze carport met een plat dak met dakisolatie. Dit geïsoleerd dak voorkomt condensvorming. Op het dakbeschot is 3 cm dikke pir-isolatie gemonteerd, waarna het geheel is afgedekt met EPDM-dakbedekking. Wij leverden alle benodigde onderdelen en montagematerialen voor dit isolatiedak bij het prefab bouwpakket. Ook leverden wij de carport met hemelwaterafvoer die is geplaatst op de plek zoals gewenst door de klant.

Douglas hout

De klant koos voor uitvoering van de carport in douglas hout omdat dit zeer duurzaam en onderhoudsarm is. Schilderen, beitsen of anderszins conserveren is niet nodig. Deze klant heeft er dan ook voor gekozen om deze carport ongeschilderd te laten, zodat deze in de loop der jaren op natuurlijke wijze vergrijst.

Maatwerk in houten carports

Zoekt u een houten carport op maat? Wij leveren het als compleet bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt monteren, welke maatvoering, uitvoering en indeling u ook wenst. Dat geldt eveneens voor onze houten tuinschuren, garages, stallen en tuinhuisjes. Onze goedkope houten schuren zijn leverbaar in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer duurzame en onderhoudsarme houtsoorten lariks en douglas.

 

 

Gerelateerd

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland
Aan een klant in het Friese Warns leverden wij een douglas tuinschuur. De klant verzorgde zelf de montage van zijn schuur op een 100 x 200 mm stoepbanden fundatie.
 

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde

Douglas houten garage met overkapping in Finsterwolde
Een klant uit het Groningse Finsterwolde was op zoek naar een duurzame houten garage met overkapping.
 

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl
Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport
 
Image Map