Levering en betaling

Levering
Als u de bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om de bestelling te controleren en om de leverdatum te overleggen. Als u een ander afleveradres wenst kunt u dat dan ook aan ons doorgeven. Wij proberen altijd binnen 6 weken te leveren.

U kunt de producten bij ons ophalen (op afspraak) of laten bezorgen. Indien u ervoor kiest om de producten te laten bezorgen, betaalt u daarvoor € 200 bezorgkosten (bovenop de verkoopprijs).

Betaling
Wanneer u een bestelling plaatst, dient u een deel van de koopprijs vooraf te betalen. De aanbetaling bedraagt 10%. Deze kunt u voldoen via iDeal of overschrijving per bank. Het resterende bedrag dient u te betalen bij levering of per bank 1 dag voor levering.

10 / 10
T de ruiter
Goede schuur. Snelle levering goede service. Goede kwaliteit. Simpel zelf in elkaar te zetten. We zijn er heel blij mee.
05-04-2024
8 / 10
E M R Koller
Wat een mooi bedrijf Contact gehad met Rienks voor een schuur met overkapping wat maten doorgegeven en later wat aanpassingen maar geen probleem. De schuur wordt geleverd in twee keer door zijn vader. Perfecte pasvorm en het staat als een huis. (schuur) BEDANKT
05-04-2024
10 / 10
E. Zuurbier
Eind oktober contact gehad met Rieks over de mogelijkheden. Eén en ander besproken en afgesproken dat de schuur 27 januari geleverd zou worden. Een paar weken voor de aflevering alles nog een keer doorgenomen wat maatvoering betreft. Keurig op de afgesproken dag en persoonlijk afgeleverd, een prachtig bouwpakket ontvangen. De dag erna de schuur in elkaar gezet. Alles past perfect in elkaar, echt vakmanschap!! Zeer tevreden met het eindresultaat.
05-04-2024
8 / 10
E Smits
Deze winter de opdracht gegeven om een overkapping te laten maken van 6 bij 2.50 meter. In het voorjaar werd het als bouwpakket afgeleverd. Alles keurig op maat en in 2 dagen stond de overkapping . Waar wij in de zomer en de rest van het jaar zeker van zullen genieten. Prima bedrijf waar goede afspraken mee zijn te maken.
05-04-2024