Goedkoop houten tuinhuisje bouwen?

Hebt u altijd al een houten tuinhuisje willen bouwen? Tuinhuisjes en blokhutten vindt u nergens goedkoper! Kies voor een standaardmodel houten tuinhuisje uit onze ruime collectie goedkope tuinhuisjes of kies voor een maatwerk blokhut, waarbij wij uw persoonlijke wensen vertalen in een prachtig ontwerp. Wij leveren uw bouwpakket in heel Nederland.

Klik op een houten tuinhuisje om de prijs te berekenen: 

Kwaliteit van onze goedkope tuinhuisjes

Al onze tuinhuizen en blokhutten bouwen wij in onze eigen werkplaats. Wij leveren gegarandeerd uitstekende kwaliteit, daar staan wij voor. Een houten tuinhuisje bouwen wij altijd van blank vurenhout of geïmpregneerd hout. Onze prefab tuinhuisjes zijn eenvoudig te monteren, daar hebt u vele, vele jaren volop plezier van.

Goedkoop houten tuinhuisje

Onze collectie houten tuinhuisjes is bijzonder goedkoop. Zonder dure verkopers en showrooms maken wij weinig kosten. Ook dankzij onze uitgekiende werkwijze, korte lijnen en zeer scherpe inkoop kunnen wij bijzonder goedkope houten blokhutten en tuinhuisjes van uitstekende kwaliteit bouwen.

Ruime keuze in blokhutten

Een tuinhuisje is een aanwinst voor elke tuin. Waarvoor u de blokhut ook wilt gebruiken, bij ons vindt u altijd een tuinhuisje dat aan uw wensen voldoet: kies voor een model uit onze standaardcollectie of voor persoonlijk maatwerk. Prachtig om in of bij te zitten, om uw tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap in op te bergen, als werkplaats, opslag voor uw stookhout of als fietsenstalling. Uw tuinhuisje biedt mooie, overdekte ruimte die ontzettend handig is voor vele doeleinden: een multifunctionele, zeer bruikbare ruimte.

Prefab goedkope tuinhuisjes

Wij leveren uw tuinhuisje als compleet bouwpakket. Dankzij onze doordachte ontwerpen zijn onze prefab tuinhuisjes zeer eenvoudig te monteren. U krijgt er een heldere montagehandleiding bij. En komt u er desondanks toch niet uit? Neem dan contact op.

Houten tuinhuisje laten bouwen

Wilt u geen omkijken hebben naar de bouw van uw tuinhuisje? Wij kunnen voor u de montage verzorgen. Dit wordt uitgevoerd door deskundige vakmensen met veel bouwervaring. 
Bekijk onze recent geplaatste goedkope tuinhuisjes

Douglas houten tuinschuur met isolatievoorbereiding in Warns, Friesland

Deze schuur is uitgerust met isolatievoorbereiding in de vorm van dampdoorlatende folie tussen…

Lees meer

Douglas houten tuinhuis in Enschede, Twente – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten tuinhuis in Enschede, Twente (Overijssel) Een gezin uit de omgeving van Enschede…

Lees meer

Heeft u een vraag?

Image Map