Houten garages

Een houten garage hoeft niet duur te zijn! Bij Goedkopeschuur.nl vindt u goedkope houten garages, die in gemakkelijk te monteren bouwpakketten worden aangeleverd. Zo vindt u voor ieder budget een prefab houten garage op maat! Of u nu een houten garage met plat dak of een houten garage met carport zoekt, alles is mogelijk bij Goedkopeschuur.nl. Wanneer u een houten garage bij Goedkopeschuur.nl bestelt, kunt u zelf de maat van de garage bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, waaronder blank hout, geïmpregneerd hout en Lariks. Klik op een houten garage om deze direct te configureren en de prijs te bepalen!

Houten garage kopen?

Wilt u een houten garage kopen? Bij Goedkopeschuur.nl vindt u verschillende modellen prefab houten garages. Wilt u een houten garage bestellen, dan doet u dat gemakkelijk via onze website. Kies het gewenste model en bepaal de maat die u graag wilt. Ook kunt u zelf de houtsoort kiezen, op dit moment bieden we blank hout, geïpregneerd hout en Douglas/Lariks hout. Ook kunt u zelf kiezen welk dak u op de houten garage wilt; u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een puntdak, maar ook een platdak of lessenaarsdak. De door u samengestelde houten schuur kunt u nu gemakkelijk direct bestellen, of, indien u dat wenst, kunt u eerst een offerte opvragen. In alle gevallen hebben we nog contact met elkaar om diverse opties met elkaar te bespreken; denk bijvoorbeeld aan de plaats van deuren en ramen.

Houten garage met plat dak

Hoewel alle foto's een puntdak laten zien, zijn al onze garages ook te configureren met een plat dak. Een garage met een plat dak kan een praktische en esthetische toevoeging zijn aan uw woning. Een garage met een plat dak is extra handig, wanneer u bijvoorbeeld zonnepanelen wilt laten leggen. 

Houten garage bouwpakketten

Onze houten garages worden geleverd in makkelijk te monteren bouwpakketten. Bij de houten garage ontvangt u een handleiding, waarin we uitleggen hoe u het bouwpakket zelf in elkaar kunt zetten. U hoeft zelf echt geen timmerman te zijn om de houten garage op te bouwen. Hebt u toch vragen tijdens het bouwen? Dan staan we u natuurlijk graag bij met advies!

Goedkope houten garage

Onze houten garages zijn echt goedkoop. Dankzij grootschalige inkoop, geen tussenhandel, showroom of verkopers kunnen we onze houten garages zo goedkoop leveren. 

Image Map