Bedenktijd en herroepingsrecht

De door ons geleverde producten worden op maat gemaakt. Je kunt daarom geen gebruik maken van je recht om binnen 14 dagen je product te retourneren.

Op grond van artikel 6:230o van het Burgerlijk Wetboek (BW) heeft een consument in bepaalde gevallen het recht de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden (ook wel ‘herroepingsrecht’ of ‘bedenktijd’ genoemd). Op grond van artikel 6:230p BW zijn een aantal overeenkomsten uitgezonderd, waaronder maatwerkovereenkomsten (artikel 6:230p aanhef en onder f, sub 1⁰, BW). Oftewel, een consumentenkoop betreffende de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument. De door ons geleverde producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en valt onder de hiervoor genoemde uitzondering.

10 / 10
T de ruiter
Goede schuur. Snelle levering goede service. Goede kwaliteit. Simpel zelf in elkaar te zetten. We zijn er heel blij mee.
05-04-2024
8 / 10
E M R Koller
Wat een mooi bedrijf Contact gehad met Rienks voor een schuur met overkapping wat maten doorgegeven en later wat aanpassingen maar geen probleem. De schuur wordt geleverd in twee keer door zijn vader. Perfecte pasvorm en het staat als een huis. (schuur) BEDANKT
05-04-2024
10 / 10
E. Zuurbier
Eind oktober contact gehad met Rieks over de mogelijkheden. Eén en ander besproken en afgesproken dat de schuur 27 januari geleverd zou worden. Een paar weken voor de aflevering alles nog een keer doorgenomen wat maatvoering betreft. Keurig op de afgesproken dag en persoonlijk afgeleverd, een prachtig bouwpakket ontvangen. De dag erna de schuur in elkaar gezet. Alles past perfect in elkaar, echt vakmanschap!! Zeer tevreden met het eindresultaat.
05-04-2024
8 / 10
E Smits
Deze winter de opdracht gegeven om een overkapping te laten maken van 6 bij 2.50 meter. In het voorjaar werd het als bouwpakket afgeleverd. Alles keurig op maat en in 2 dagen stond de overkapping . Waar wij in de zomer en de rest van het jaar zeker van zullen genieten. Prima bedrijf waar goede afspraken mee zijn te maken.
05-04-2024