Uw houten tuinschuur op maat nergens goedkoper

Wilt u een houten tuinschuur bouwen? Hier vindt u ons ruime aanbod van goedkope en gemakkelijk te monteren houten schuren en garages. In eigen werkplaats bouwen wij alle houten schuren in prefab delen. U kiest uit blank vurenhout, geïmpregneerd hout of lariks hout en wij bouwen uw schuur, een van onze prachtige standaardmodellen of persoonlijk maatwerk. Wat u maar wenst.

Klik op een tuinhuisje om de prijs te berekenen:

 

Maatwerk schuren

Op deze site vindt u een aantal standaard modellen houten schuren en garages. Hebt u afwijkende wensen, dan kunt u in onze webshop de maten van het door u gekozen model aanpassen. Zo ontwerpt u zelf uw schuur geheel naar wens. Wij bouwen de prefab delen handmatig in onze werkplaats en leveren uw bouwpakket door heel Nederland tegen een scherpe prijs

 

Houten schuur bouwen

U krijgt uw houten tuinschuur of garage geleverd als bouwpakket. En u hoeft geen geschoolde timmerman te zijn om uw houten tuinschuur te bouwen. De montage is zeer eenvoudig en wij leveren u bovendien een heldere montagehandleiding. Mocht u er desondanks toch niet uitkomen, dan staan wij u graag bij met advies. Neem daarvoor contact met ons op

 

Laat uw tuinschuur bouwen

U kunt uw tuinschuur ook laten bouwen. Dan hebt u er geen omkijken naar. Wij kunnen u een compleet aanbod doen voor de montage, ook voor alleen de opbouw zonder fundatie kunnen wij in overleg met u bespreken om kosten te besparen.

 

Goedkope tuinschuur

Wij hebben geen dure showrooms en verkopers. Ook werken wij zonder tussenhandel. Dankzij grootschalige inkoop, hebben wij zeer gunstige afspraken met onze leveranciers. Zo houden wij de kosten laag en dat merkt u in uw portemonnee. Ook dankzij onze uitgekiende werkwijze en meedenkende organisatie houden wij de kosten minimaal. Dankzij dit zeer gunstige kostenplaatje koopt u bij ons uw houten schuur bijzonder goedkoop.

 

Bekijk hier het hele aanbod tuinschuren.

 

Image Map