Terug naar Nieuws

Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Gepubliceerd op:
Robuuste kapschuur in Alteveer (Gn.) – Goedkopeschuur.nl

Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste douglas houten kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport

Robuuste douglas kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport in Alteveer (Gn.)

Aan een klant uit het Groningse Alteveer leverden wij een robuuste kapschuur met grote schuurruimte en dubbele carport. Deze grote schuur van bijzonder duurzaam douglashout heeft een dakoppervlakte van maar liefst vijftig vierkante meter. De kapschuur heeft een wandhoogte van 2,40 meter en een nokhoogte van 4,00 meter

Douglas wanden

De wanden van de 5.00 x 10.00 meter grote kapschuur - met dubbele carport van 6.00 x 5.00 meter en schuurruimte van 4.00 x 5.00 meter - zijn opgetrokken uit 22 x 200 mm douglas planken, die zijn gemonteerd in potdekselverband. De kopspant is verticaal bekleed hetzelfde formaat douglas hout en ook de dakrandafwerking is gemaakt van deze houtsoort.

Dubbele carport

In de dubbele carport zijn de 200 x 200 mm kolommen zichtbaar, die de kapschuur mede dankzij de 150 x 150 mm schoren een robuuste uitstraling geven. De carport is aan de binnenkant voorzien van een plafond, waarmee een ruim bemeten zolderruimte boven de overkapping is gecreëerd.

Schuurruimte

De schuurruimte is voorzien van tuindeuren en twee grote ramen met echte kruisroedes van douglas hout en enkel glas. Voor het hangwerk van de deuren is gekozen voor duimhengen met een ferme uitstraling. De staanders van 200 x 200 mm zijn ook voor de wanden van de schuurruimte geplaatst, waardoor er een optische luifel ontstaat.

Anti-condensdoek

Het dak in kapschuurmodel is bekleed met terracotta dakpanprofielplaten voor een landelijke look. Onder de dakpanprofielplaten is anti-condensdoek gelegd om vocht door condensatie in het schuurgedeelte te voorkomen. Deze kloeke kapschuur is voorzien van naadloze zinken dakgoten en zinken hemelwaterafvoeren (hwa’s).

Gerelateerd

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl

Douglas houten carport Rolde, Drenthe – Goedkopeschuur.nl
Goedkopeschuur.nl leverde een carport van zeer duurzaam douglas hout als kant en klaar bouwpakket, inclusief dakbedekking voor het platte dak en hemelwaterafvoer.
 

Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand

Extra hoge geïmpregneerde houten garage in Hoogezand
Een klant in Hoogezand (Groningen) wilde een extra hoge geïmpregneerde houten garage, waarin hij zijn machines zoals een minikraan op een aanhanger naar binnen kan rijden. Aan de hand van de wensen van deze klant pasten wij het ontwerp van deze veertig vierkante meter grote houten garage volledig aan, zodat de klant nu de beschikking heeft over een goedkope houten schuur met een wandhoogte van maar liefst 3,00 meter.
 

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe

Blank vuren houten schuur Hijken, Drenthe
Onder de rook van Assen, in Hijken (Drenthe) staat sinds kort een blank vuren houten schuur van goedkopeschuur.nl. Wij leverden het prefab houten bouwwerk van 5 bij 8 meter, bestaand uit een schuurruimte van 4 bij 8 meter en een overkapping van 1 bij 8 meter. Wij leverden de schuur als compleet bouwpakket met prefab wanden, dakplaten en alle bevestigingsmaterialen.
 
Image Map