Goedkope houten tuinhuisjes en blokhutten

Tuinhuisjes en blokhutten vind je nergens goedkoper! Kies voor een standaardmodel tuinhuis uit onze ruime collectie of voor een maatwerk blokhut, waarbij wij uw persoonlijke wensen vertalen in een prachtig ontwerp. Wij leveren uw bouwpakket in heel Nederland.

Klik op een tuinhuisje om de prijs te berekenen: 

 

Kwaliteit

Al onze tuinhuizen en blokhutten bouwen wij in onze eigen werkplaats. Wij leveren gegarandeerd uitstekende kwaliteit, daar staan wij voor. Al onze houten tuinhuisjes bouwen wij van blank vurenhout of geïmpregneerd hout. Onze prefab tuinhuisjes zijn eenvoudig te monteren, daar hebt u vele, vele jaren volop plezier van.


 

Goedkope houten tuinhuisjes

Onze collectie houten tuinhuisjes is bijzonder goedkoop. Zonder dure verkopers en showrooms maken wij weinig kosten. Ook dankzij onze uitgekiende werkwijze, korte lijnen en zeer scherpe inkoop kunnen wij bijzonder goedkope houten blokhutten en tuinhuisjes van uitstekende kwaliteit bouwen.


 

Ruime keuze in blokhutten

Een tuinhuisje is een aanwinst voor elke tuin. Waarvoor u de blokhut ook wilt gebruiken, bij ons vindt u altijd een tuinhuisje dat aan uw wensen voldoet: kies voor een model uit onze standaardcollectie of voor persoonlijk maatwerk. Prachtig om in of bij te zitten, om uw tuinmeubelen, grasmaaier of tuingereedschap in op te bergen, als werkplaats, opslag voor uw stookhout of als fietsenstalling. Uw tuinhuisje biedt mooie, overdekte ruimte die ontzettend handig is voor vele doeleinden: een multifunctionele, zeer bruikbare ruimte.


 

Prefab tuinhuis

Wij leveren uw tuinhuisje als compleet bouwpakket. Dankzij onze doordachte ontwerpen zijn onze prefab tuinhuisjes zeer eenvoudig te monteren. U krijgt er een heldere montagehandleiding bij. En komt u er desondanks toch niet uit? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 0599 855488. Wij staan wij u graag met advies terzijde.


 

Tuinhuisje laten bouwen

Wilt u er geen omkijken hebben naar de bouw van uw tuinhuisje? Wij kunnen de montage verzorgen dit zou worden gedaan door deskundige vaklui met goede bouwervaringen.

Image Map