Review

Plaats uw recensie hier:


Privacy
Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en respecteren uw privacy. Lees hier meer over onder 'Privacy en cookies'.

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,52 van 5 op basis van 48 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Blok, 20-06-2016 14:35
Schuur is geleverd vandaag, 10 x 2.75 nice!!
 - Geschreven door Jocko Klinkenbijl, 28-04-2016 15:55
Schuur 3 x 6 zelf geplaatst zonder enige moeite. Alleen de spanten was even bedenken hoe dit goed te doen zonder ladder :-) conclusie naar de bouwmarkt en een ladder halen! Nu een geweldig ruime schuur/garage. Mooi en degelijk product !!
 - Geschreven door Durk Bouwman, 21-04-2016 10:31
De schuur van ongeveer 3,5 bij 6 meter van gepotdekseld douglashout was in de losse segmenten wel zwaar. Bij de aflevering moet er rekening mee gehouden worden dat de grote vrachtwagen ruimte moet hebben voor het huis en dat de vorkheftruck met het hele pakket tussen de huizen door moet kunnen. Rolwagentjes en extra hulp zijn zeer welkom bij de bezorging! Vooral het plaatsen van de driehoekige geveleinden die opgetild moesten worden tot 2 meter viel niet mee. Maar de montage was eenvoudig al is het wel nodig alles precies waterpas te zetten en goed op elkaar te laten aansluiten. Voor het vastschroeven van de dakplaten is een hulpstukje handig waarmee je met de boormachine zeskantige moerbouten kunt vastdraaien. Eenmaal klaar heb je wel wat, het is een zeer mooie schuur geworden en bovendien duurzaam en stevig.
 - Geschreven door Gretha, 28-12-2015 09:53
Door R&R een goed stuk vakmanschap geleverd! Schitterende carport. Vriendelijk, kundig en behulpzaam.
 - Geschreven door Walter, 19-11-2015 20:15
Maatwerk schuur besteld van 3X4 met extra hoge dubbele deuren via mail en telefoon. Prima contact en vakkundige service! Afgesproken levering en zeer behulpzame chauffeur om op een lastige plek te leveren. Eenvoudig te monteren met 2 hobby klussers. Alle benodigdheden voor het bouwen waren aanwezig. Bleek dat de deuren verkeerd gemaakt waren (te klein).Met Rieks op een zaterdag gebeld en geen probleem. Dezelfde week werd er afspraak gemaakt en kwam men speciaal 400km (enkel) naar Zeeland gereden met 2 nieuwe deuren. Vakkundig gemonteerd en nu helemaal klaar voor de winterstalling. Super service van Rieks en zijn team en prima afwerking. Dikke + als aanbeveling!
 - Geschreven door Karin, 20-10-2015 07:28
Als een kind zo blij ben ik met mijn tuinberging met extra brede deur voor mijn fiets. Vreemd en onwerkelijk om een beging via internet te bestellen. Gelukkig voelt de firma Rendering exact aan wat je bedoeld. Prettige communicatie. Het plaatsen was voor hen een fluitje van een cent. Gewoon een mooie berging voor een goede prijs. Ik zeg doen
 - Geschreven door Harm, 07-10-2015 23:11
Tuinschuur is mooi geworden. Advies voor Larikshout en ziet er nu geweldig uit en kan jaren mee. Ze hebben de schuur met 2 man geplaatst. En gaan pas naar huis als het helemaal perfect is afgewerkt. Dat allemaal voor een goede prijs. Vriendelijke lui, betrouwbaar. We zijn erg tevreden. Aanraders
 - Geschreven door Erwin , 03-10-2015 19:51
Rieks , top werk voor mn mega schuur 4x8 meter met een wand vsn 2.90 en een nok van 4.40m hoog . Ik ben blij dat jullie m voor me geplaatst hebben , helemaal strak ! De zolder ga ik er zelf in timmeren na perfecte aanwijzingen van jou en je collega Al de buren zijn al langsgeweest en vinden t ook vakwerk en zijn jaloers :) Stuur je me de reklame bordjes nog even dan schroef ik die er netjes op Nogmaals bedankt Erwin Zwijndrecht
 - Geschreven door eric de leur, 22-09-2015 17:03
de scouting heeft lood en overkapping samengesteld tot een oppervlakte van ongeveer 81 vierkante meter,perfecte oplossing voor ons materiaal.hij staat goed en heeft al wat stromen doorgemaakt,ook de zelf gemaakte deur is goed gelukt op de plaats die we zelf wilde mede door de structuur van de wanden.de scouting heeft goede oplossing voor de toekomst aangekocht zonder grote impact omliggende grond.bedankt voor dat laatste stukje dakrand.
 - Geschreven door Van der Tang, 20-07-2015 21:39
Goed en Goedkoop. Het contact via telefoon en mail was vanaf het begin goed. De schuur (3x8m) was eenvoudig te monteren zeker voor iemand met een beetje kluservaring. Alle benodigdheden voor het bouwen waren aanwezig(Schroeven, etc.) en alles paste perfect. Kortom goede service en afspraak=afspraak. Zeker aan te bevelen!
Image Map