Review

Plaats uw recensie hier:


Privacy
Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en respecteren uw privacy. Lees hier meer over onder 'Privacy en cookies'.

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,52 van 5 op basis van 48 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Frans van Hardeveld , 16-11-2018 08:48
Beste Rieks, U hebt ons een robuuste schuur geleverd t.b.v. ons tuingereedschap. Wij zijn er reuze blij mee. De bouw is goed verlopen met de hulp van onze timmerman. De contacten met u waren plezierig; het verhelpen van kleine problemen zijn door u snel en correct geregeld. Wij kunnen er weer jaren tegen. Met vriendelijke groet, Frans van Hardeveld.
 - Geschreven door E. Bosch, 08-07-2018 13:17
Prima degelijk kwaliteit schuur. We zijn zeer tevreden. top service.
 - Geschreven door Laura Bromet, 14-05-2018 17:56
Hele mooie schuur! Panelen waren wel erg zwaar maar dat zijn we weer vergeten. Jammergenoeg was er een meetfout gemaakt bij het dak maar dat werd razendsnel hersteld. Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 - Geschreven door Ed Kleine, 20-03-2018 11:58
Wij zijn zeer te spreken over onze nieuwe tuinschuur van douglas hout. Alles paste uitstekend op de vooraf gestorte betonnen fundering. Wij hebben al diverse positieve reacties van buurtbewoners gekregen. Alleen het lossen van de diverse ( zware ) onderdelen was wel een klus maar het geheel stond in 2 dagen. Prima vakwerk en een aanrader als je een nieuwe tuinschuur wilt aanschaffen.
 - Geschreven door K Engelkamp, 14-12-2017 08:51
Heel blij met de nieuwe schuur van Rieks. Is geplaatst door locale klusser en de samenwerking op afstand was perfect. Ik durf iedereen aan te raden bij Rieks een schuur te bestellen. Top en dank!
 - Geschreven door Fam. Meijer, 07-10-2016 14:20
Wij zijn zeer tevreden over het hokje met overkapping die door Rieks geleverd en in elkaar gezet is! Met name de genomen tijd voor het ontwerp en de mogelijkheid tot aanpassingen hierin en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn sterke punten van het bedrijf. We hopen nog heel lang van het hokje te kunnen genieten!
 - Geschreven door M. van der Aa, 05-09-2016 11:02
Via deze weg willen we graag laten weten dat we erg tevreden zijn met de schuur en de manier van plaatsen. Ondanks het misverstand van de achterom hebben beide mannen hard gewerkt om alles op een nette en goede manier af te werken. De schuur plus overkapping ziet er degelijk uit en krijgt al volop complimenten vanuit de buurt. We zijn erg blij met het de manier van werken, onderlinge communicatie en natuurlijk het eindresultaat!
 - Geschreven door Marina , 24-08-2016 22:34
Wij wilden graag een schuur met een gedeelte waar je kon buiten zitten onder een overkapping. Het internet afgezocht en kwamen op deze website terecht. Het is helemaal de schuur van onze dromen geworden. Na overleg was het zelf mogelijk om in plaats van een draaideur een schuifdeur te realiseren. Ideaal! En we hebben de schuur nu al voor het tweede jaar in gebruik en zitten heel veel onder de overkapping uit de wind en gedeeltelijk in de zon. Genoeg ruimte om de fietsen, tuinmeubelen en gereedschap op te bergen. Een echte aanrader deze schuur van 6 bij 5 m. Zelfs als feestlocatie voor de kinderen is de schuur al gebruikt! Een echte aanwinst voor de hele familie! Alles netjes en volgens afspraak gegaan. Dikke duim van ons voor Rieks en zijn mensen.
 - Geschreven door T. Homan, 27-07-2016 14:39
Wij hebben nog nooit zoveel buiten gezeten. Wij zijn erg tevreden over de prachtige solide overkapping voor de garage met schuiframen erin en een vast dak. Wij krijgen hele mooie reacties dat het vakmanschap is en zo zorgvuldig gebouwd. Super Rieks Bedankt de volgende keer weer als we iets nodig zijn.
 - Geschreven door herman, 18-07-2016 16:13
Schuur 6 bij 2.30 besteld via internet, via de telefoon de nodige aanpassingen die ik graag wilde(deuren op een ander plaats ramen ect) Alles met Rieks doorgenomen, geen probleem. Zelfs verbeteringen die hem minder opleverde maar voor mij veel beter waren, daar kwam hij zelf mee, zeer goede service. afleverdatum kon ik zelf bepalen, werd op gewenste tijdstip bezorgt bij mij thuis.alles was er en met wat hulp stond het ook zo overeind. Kind kan de was doen.
Image Map